A GyöngyMajor jövőképe

A GyöngyMajor csapata olyan hétköznapokat képzel el, amelyben elsődleges szempont a gazdaságosság, a praktikum és a magas minőség. Ezért alakítottuk ki hasonló értékrend mentén hetente megújuló színes ajánlatainkat. Boxaink kifejezetten a jól kezelhetőséget és a hétköznapok kényelmét szolgálják. A minőség hátterében az az igényesség áll, hogy termelő partnereinkkel személyes és folyamatos kapcsolatot tartunk, illetve minden lehetséges módszerrel segítjük a fejlődésüket, kibontakozásukat is. Azért dolgozunk, hogy megteremtsük a kölcsönösség kiegyensúlyozott kapcsolati lehetőségét vevő és termelő között, létrehozva ezzel egy mindnekinek előnyös hétköznapi sikertörténetet. A GyöngyMajor sokkal több, mint üzlet. A GyöngyMajor küldetés!

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander