A GyöngyMajor Küldetése

A GyöngyMajor olyan egészséges, megfizethető és a hétköznapokat segítő szolgáltatást kíván nyújtani, amely egyszerre támogatja vásárlóink személyes sikerét, terveinek elérhetőségét és teljesítőképessége elérésének maximumát termékeivel és szolgáltatásával. Míg ugyanekkor támogatja a kis- és közepes természettudatos gazdálkodási formákat és kezdeményezéseket tudásátadással, tapasztalati cserével, társadalmi felelősségvállalási programmal. Hisszük, hogy a modern emberi élet tökéletes kiegészítő társa a természeti erőforrások megmaradásának és a hagyományos értékek megtartásának. Ezért kínálatunkban az ezeket támogató hagyományosan kifinomult partnerekkel működünk együtt. Vásárlóink értik és szívesen fogadják a legmagasabb minőségnek általunk biztosított keresztmetszetét.

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander