Ajánlatunk folyamatosan frissül

Karácsonyi dísz

Ha már eldöntötte a család, hogy idén milyen díszek kerülnek a fára nézzük meg, hogy nagyanyáink és az ő felmenőik korában mivel díszítette a család a karácsonyfát. Szó lesz arról is hogy mai díszeink miként kapcsolódnak a Bibliai teremtés történethez.

Szeged Aranya - egy kis paprika történelem!

Hogyan is lettünk mi paprika nagyhatalom? Nem a legrövidebb utat választotta a paprika, hogy megtalálja európai hazáját, azt hihetnénk, hogy Amerika-Spanyolország-Szeged útvonalon került ide, de ki ​így hiszi nagyot téved. Rendesen megkerülte a fél világot mire „hazaért”.

Mit találsz nálunk?

Zöldségek
Vegyszermentes családi gazdaságokból.
Gyümölcsök
Környezettudatos gyümölcsöskertekből.
Húskészítmények
Tradicionális fajtákat és az állatok jólétét elsődlegesen támogató termelőktől.
Tejtermékek
Ökológiai szempontokat szem előtt tartó kisgazdaságokból.

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander

Vevőink mondják rólunk

  • 4
    Gratulálok a hétvégi bemutatóhoz! Nagyon jól mutattok pirosban! A termékek nagyon szépek!
  • 5
    Örömmel fogadjuk a bővebb kínálatot, de amit már így is kaptunk/kapunk nagyon ízletesek és érződik rajtuk a minőség. A múltkori csemege paprikás szalámi valami hihetetlenül finom, nem is beszélve a kecskesajtról...
  • 5
    Megjegyezném, hogy a Húsvétra rendelt sonka mennyei volt! Baráti körben fogyasztottuk, mindenki teljesen odavolt tőle!

Kapcsolati űrlap