Ajándékaid

Igyekszünk finom és hasznos meglepetésekkel kedveskedni, amelyek teljesebbé teszik az örömödet termékeinkben. Időröl időre tervezzük, hogy kitartó megrendelőink részére különleges programokkal, hasznos ajándékokkal jelentkezünk, amelyek segítik az egészséges étkezés kialakítását, segítenek a testápolás és a bőrápolás, a kiskertművelés és a nemzetközi környezetvédelmi mozgalmakban való aktív részvételben. 

Havi 40.000.- forint felett vásárlók részére, akik már legalább 3 hónapja folyamatosan, legalább ilyen mértékben megtiszteltek bizalmukkal, negyedévente Biola kozmetikai ajándékcsomaggal kedveskedünk, amennyiben ajánlatunkat elfogadva azt megjelölöd a profilodon, azaz kéred. Kozmetikai tanácsadónk meg fog keresni téged, hogy egyénre szabottan tudja elkészíteni a csomagot.

Céges, illetve egyéni, de legalább 12 hónapon keresztül havi 150.000.- forint feletti vásárlóink számára évente egyszeri alkalommal, 2 személy részére, választási lehetőséget biztosítunk turisztikai, illetve kultúrális partnereink ajánlatai közül ingyenesen, vagy meghökkentően kedvezményes áron. 

Ha barátaid és ismerőseid is regisztrálnak, rád hivatkoznak és folyamatos, azaz legalább fél éven át, havonta folyamatosan megrendelőink lesznek, akkor azt a te személyes sikerednek ismerjük el. Ha kis csapatod rendelése eléri a havi legalább 100.000.- forint összértéket, számodra félévente egyszer, az adott héten elérhető variáltságú GyöngyMajor Közép Boxok közül egy ingyenesen a tiéd, ajándék süteménnyel (6db édes, vagy 0.5 kg sós), amelyet a kínálunkból Te választhatsz ki!

 

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander