Neked Szállítunk

A megrendelt doboz árát elég a kiszállításkor fizetned, nincs szükség előzetes anyagi kötelezettség vállalásra, előleg fizetésre. Az általad megrendelt Boxot/Boxokat csomagolva, számlával ellátva fogod megkapni. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd le, hogy az általad megrendelt Boxot/Boxokat és azokban a számodra összerendezett csomagvariációt kaptad-e meg! Ha esetleg tévedés történt volna, akkor azt azonnal módunkban is áll orvosolni.

A rendeléseid ellenértékét, vagy online fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzes fizetéssel rendezheted. Budapesten és környékén, illetve Szegeden és környékén ingyenesen szállítunk házhoz. Ha kérdésed merülne fel, akkor kérjük, hogy a pontosítás kedvéért írj nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Egyéb desztinációkra különböző konstrukciókban szállítunk. Kérjük, hogy a konkrét ajánlatért keress bennünket a Kapcsolat menüponton keresztül.

Vállalunk határon túlra is szolgáltatást. Első sorban Szerbia és Románia irányába. Idegennyelvű ajánlatért és üzleti feltételek okán kérjük, hogy írj nekünk a Kapcsolat címszónál kattintható ürlapon keresztül. Munkatársunk hamarosan fel fogja veled venni a kapcsolatot. Kérjük, ne feledj el Regisztrálni.

 

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander