A te időpontod

Jelöld meg a rendelésben, hogy a kiszállítás napján Te mikor vagy elérhető a profilodon megadott címen. A rendeléseden, ahogyan az időponton is, legfeljebb egy nappal a kiszállítást megelőzően, délig, azaz 12 óráig, tudsz nekünk jelezni a változásokkal kapcsolatban.

Minden esetben csak a profilodon megadott címre szállítunk. Ez persze lehet az otthonod, a munkahelyed, vagy bármi más olyan cím ahol bizonyosan tudod, hogy az adott szállítási napon az általad megválasztott órában elérhető vagy.

Az általad megrendelt Boxot/Boxokat csomagolva, számlával ellátva fogod megkapni. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd le, hogy az általad megrendelt Boxot/Boxokat és azokban a számodra összerendezett csomagvariációt kaptad-e meg! Ha esetleg tévedés történt volna, akkor azt azonnal módunkban is áll orvosolni.

A rendeléseid ellenértékét, vagy a rendelés leadásakor, online fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzes fizetéssel rendezheted.

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander