Regisztrálj

Készítsd el a saját rendelési profilodat. Válaszd ki a számodra megfelelő dobozt. Segítünk eligazodni, hogy a választott termékekből mennyi fér a dobozodba.

Saját blogot is adunk neked, ahol megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, élményeidet és saját egyedülálló recepteidet, történeteidet. Életigazság, hogy egymástól tanulunk a legtöbbet! Így kiemelten fontos számunkra, hogy légy aktív, Veled szeretnénk tökéletesíteni a GyöngyMajor-t, illetve segíts másoknak is egészségesen és környezetbarát módon étkezni.

Regisztrálj és Kapcsolódj be ma a küldetésbe!

 

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander