Vállalkozás a természet megóvásáért és a hagyomány ápolásáért

Gyöngy Major a hagyományos életvitelt, a természet ritmusát elsődlegesen fontosnak tartó, hagyományos gazdáskodási módok elkötelezett támogatója. A mindennapi élet kiegyensúlyozott megélésére, az egészséges táplálkozási szokások kialakítására, tökéletesítésére és ennek a gondolatiságnak szélesebb körben történő terjesztésére vállalkozik tevékenységével.

Büszkék vagyunk az Önök érdeklődésére. Az Önök otthonába is részben saját kiskertjeinkből, kisgazdaságainkból származó,  részben pedig a folyamatosan szélesedő kis- és közepes gazdálkodói körböl válogatva, hasonló godolkodású termelők által készített élelmiszert juttatunk el. Ahogyan mi magunk is, termelői partnereink szintén vegyszermentesen, hagyományos technikákkal, biológiai gazdálkodási módszerekkel, illetve állatbarát és környezettudatos tartási módókkal foglalkoznak. Szakmai partnerek segítenek bennünket abban, hogy a lehető legszélesebb információkkal rendelkezzünk a nemzetközi minőségi és konyhakultúrai követelményekkel kapcsolatban, melyekből származó tapasztalatainkkal segítjük termelői partereink szakmai és piaci fejlődését.

A Gyöngy Major több, mint egy szolgáltatás, sokkal inkább egy valóságos küldetés. Célunk, hogy csakis olyan zöldségeket és gyümölcsöket kínáljuk, ahol a környezetbarát növénytermesztés, az egymást segítő növénytársítások, és egyéb természetes módszerek igénybevételével a modern emberi élet kihívásait a legteljesebb igényességgel tudjuk úgy szolgálni, hogy mind e közben a természeti erőforrások védelme és karbantartása mentén is cselekszük.

A Gyöngy Major küldetés célja, hogy mindenki asztalára a legmagasabb fogyasztói igényeknek megfelelő, kiemelkedő kulináris értéket képviselő, a kor táplálkozási kívánalmaival tökéletesen egybecsengő árukínálattal jelenjünk meg. A megrendelt termékösszeállításokat közvetlenül a megrendelő megadott címére szállítjuk ki, forma- és minőségtartó csomagolásban. A könnyen kezelhetőség mind a regisztrációnál, mind a rendlésnél, illetve a kiszállításnál is fő szempont. Ezzel is kívánjuk segíteni vevőinket. Tiszteljen meg bizalmával!

Legújabb bejegyzéseink

GyöngyMajor | 2017. jún 16.

A megfelelően megválasztott fűszerek nemcsak ételünket, de életünket is színesebbé és ízesebbé teheti. Korábban írtunk róla, hogy kert hiányában akár az erkélyünkön is sikeresen nevelhetünk fűszernövényeket. Ha tavasszal eltültettük, vagy időközben beszereztük őket, akkor mára már friss és zöld növénykéink nőttek. Lássuk hát, mit is kezdhetünk velük.
 
Bazsalikom
Az olaszok nem lennének meg nélküle. Mindenhez megy amiben van paradicsom, és persze friss salátákhoz is passzol. Ha nagyon nagyra nőne a bokrod akkor csinálj belőle zöld pestot. 
 
Koriander